Over Mij

Foto Martijn Derksen
Gemaakt door: Thea Jacobs

De essentie van wat ik doe: Verwijzen naar het wezenlijke met gepaste speelsheid.

  • Hartelijk welkom op mijn website! Dankjewel dat je de tijd neemt om hier te kijken. Ik zal kort wat over mezelf vertellen: Ik houd ervan om creatief en innovatief bezig te zijn. Ik houd van veel diversiteit in mijn werk en haal het meest voldoening uit unieke en uitdagende projecten die, het liefst, nog niet eerder zijn gedaan maar waar tegelijkertijd wel mijn kracht ligt: multimedia.

Ik blijf mezelf steeds weer uitdagen om het best mogelijke van mijn kunnen te laten zien en te blijven ontwikkelen. Enthousiasme en synergie zijn daarbij sleutelwoorden. Belangrijk is wel te weten waarom je iets doet. Als je “waarom” goed zit, geeft dat jouw project vleugels. Waarom ik doe wat ik doe? Omdat ik mezelf voor de volle 100% kan geven in creatief georiënteerde projecten. Dit is waar ik gelukkig van word, op deze manier kan ik iets betekenen voor de ander. Contact opnemen kan via de diverse social media kanalen of mail naar hoi@martijnderksen.nl

— Waarom ik doe wat ik doe —

Alles wat ik doe heeft direct of indirect met het volgende te maken: Onbewust hebben we een economie gecreëerd die aanmoedigt wat we niet willen en problemen veroorzaakt rondom armoede, onderwijs en klimaat. Deze problemen zijn globaal van aard en kan niemand individueel oplossen. Het reproduceren van deze bekende gang van zaken is geen oplossing. Het is daarmee nodig het onbekende in te gaan; iets uit het niets creëren. Deze creatiekracht kan het beste benut worden als informatie vrij kan stromen. Leren door te creëren en creëren door te leren.

Moeder Natuur bestaat al vele miljarden jaren dankzij haar onverwoestbare decentrale structuur. Deze structuur zien we steeds meer in ons leven terug dankzij de komst van internet en andere netwerk technologieën. Je zou deze daarmee zelfs natuurlijk kunnen noemen. Het goed functioneren van zo’n netwerk is verbonden aan ieder individu, die niet zijn/haar kracht uit handen geeft maar onafhankelijk en tegelijkertijd afhankelijk als kwetsbaar mens in de wereld staat. Speels en tegelijkertijd serieus want ‘alleen humor kan ons redden’. Kort samengevat zie ik mijn missie als volgt: ontwaak het magnifieke in de mensen. Of in het Engels: AwHuMa: Awakening Humanity’s Magnificence.

Lees hier meer over mijn persoonlijke ervaring toen ik opnieuw moest leren lopen en praten.

— Overzicht van interessante links: —

NL: geLeiderschap | Cr8Flow | Waarom Niet | Het onmogelijke MOGELIJK maken | circuLerende Samenleving | Ideale Cultuur

Beroepsmatig: Wabi Sabi spel | Open Badges |

ENGLISH: Wonder Why Not | Legends Academy | MoNaTISA

Wil je mijn werkzaamheden (financieel) ondersteunen? Doe een donatie via PayPal. Klik hier.