afbeelding TEDxVeghel Talks | Media | Video

Via via was ik in contact gekomen met Ellen Minkels, de vrouw achter de organisatie van TEDx in Veghel. Het thema was: CHANGE, dat vond ik erg toepasselijk gezien we als mensheid momenteel de grootste verandering ooit doormaken. Ellen vroeg of ik de talks wilde monteren, naderhand. Prima dacht ik niet wetende waar ik feitelijk aan begin: alle 34 talks (17 in het Nederlands en 17 in het Engels) monteren en bewerken naar de richtlijnen van TEDx en liefst zo snel mogelijk. Door mijn edit vaardigheden en grote uitdaging kwamen we al snel in een flow terecht. Ondanks dat we een aantal video’s terugkregen na inzending die niet geheel aan de richtlijn voldeden ging het redelijk soepel. De truc van het monteren zit ‘m erin onzichtbaar te zijn. Zie hieronder het resultaat, met grote dank en waardering voor het gehele team van TEDxVeghel met in het bijzonder de toewijding van Ellen zelf. Enjoy ideas worth spreading!

Ik deel de videos dan ook graag op mijn blog omdat ze samen zeggen wat ik zou willen zeggen: een giga verandering is gaande.

Nederlandse talks:

Engelse Talks: