afbeelding Groots Holland Boek Teaser | Media | Video

Paul Kortman (1957) is mede- oprichter van PK2, dienstverlener voor bewustzijnsontwikkeling en sociale innovatie. Gepassioneerd ‘cultuurvernieuwer door vernieuwing van de mens’ en al meer dan 20 jaar begeleider van de mens in transitie.

Hij windt er geen doekjes om. We dwingen onszelf te kiezen voor welvaart in plaats van welzijn. Een systeem waarin geld moet goed maken wat we aan bezieling missen. En dat terwijl we creatiever, productiever en effectiever zijn wanneer we ons wel voelen. Daarom maken we nu een transitie door naar nieuwe dimensies van werken en leven.

Hij schetst de ogenschijnlijk enig denkbare wereld waaraan we gewend zijn en onthult tevens een route naar een dieper bewustzijn en aantrekkelijk alternatief. In alle kwetsbaarheid illustreert hij zijn werk met zijn persoonlijke verhaal. Het resultaat is een innovatie waar het ‘denken’ van onze tijd nooit op had kunnen komen. Een innovatie die anderen helpt zichzelf ook te vernieuwen en te innoveren.

Ontdekt ook dat niets is wat het lijkt en stijg uit boven de modellen die aanvankelijk tot leren hebben geleid. Meer informatie over de WELZIJNSMONITOR.