Blik op de week 40 – 2021

Ondanks de mistige week weer veel geleerd en inzichten op gedaan, hieronder een aantal die ik wil delen. (Geïnspireerd door de overzichten die Martijn Aslander wekelijks maakt.)

1. Deze week bezig met poëzie schrijven en verzamelen wat binnenkort als boek uitkomt. Hier een voorproefje: “To care or not to care. That’s the whole switch right there.”

2. Deze week een (formatief) lesbezoek gehad ivm basis kwalificatie onderwijs zodat ik bevoegd kan lesgeven in het hbo. Het was een erg fijn bezoek en gesprek en mijn spanning en onzekerheid bleek nergens voor nodig. Wie weet komt dat ook nog van mijn pabo periode waarin het in mijn ogen draaide om ellenlange voorbereiding op papier en daar niet zo van afwijken. Terwijl ik juist van improviseren houdt en niet te star wil vasthouden aan ‘hoe het moet’. In ieder geval een mooie aanmoediging naar het volgende onderdeel: het opstellen van een portfolio waar in helemaal los kan gaan met video.

3. Billion Dollar Code: een prachtige serie op Netflix die mooi laat zien hoe het er aan toe gaat om iets te ontwikkelen wat anderen (nog) niet kunnen zien en hoe daar ook misbruik van gemaakt kan worden. Kijktip!

— Neem contact met me op voor: (creatieve) Video Productie | Creatieve Concepten | Digitale Ondersteuning — Stuur me een berichtje op deze pagina.