video Wabi Sabi (bord)spel | Media & Overig | Video & Concepten

Om te ervaren hoe de wereld aan het veranderen is, hebben we een bordspel ontwikkeld waarin je spelenderwijs door diverse tijdperken gaat. Een foto van het spel kan je onderaan vinden. Momenteel zijn we het spel aan het doorontwikkelen en in de komende maanden zal deze pagina steeds bijgewerkt worden. Voor meer informatie zie: wabisabispel.nl

Om een idee te krijgen van de context van het spel, check deze teaser:

Voetnoot bij bovenstaande teaser: Kennis en je linkerhersenhelft blijven zeer waardevol. Het ene bouwt voort op het andere. Het is NIET denken in rechter- OF linkerhersenhelft maar juist de rechter- EN linkerhersenhelft. Niet kennis OF vaardigheden maar juist kennis EN vaardigheden. Niet soft- OF hard skills maar juist soft- EN hard skills. Dit vraagt anders denken; geen afscheidingen meer tussen het een of het ander maar juist één geheel. Dat is het holistische perspectief wat noodzakelijk is om de circulaire economie te begrijpen. Tot slot; denk niet wit, denk niet zwart, denk niet zwart wit maar in de kleur van je hart.

Toelichting: Dit gedachtegoed is niet perse hoe Fontys of het Fontys Educatief Centrum kijkt. Dit gedachtegoed is ontwikkeld door Anne Nabuurs, Harm van den Wijngaard en Martijn Derksen. Logo design door Harm van den Wijngaard.